Dj Tiesto....

joi, 20 noiembrie 2008



Biografie
Tiesto, alias Tijs Verwest, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy ne incantau cu rimele lor colorate.
Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock. Combinatia unica de Progressive Trance mixat cu putin House incanta cu siguranta urechea oricarui ascultator. Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!In mai 2006 Tiesto a devenit ambasador al organizatiei neguvernamentale Dance4Life ce lupta impotriva SIDA.Tinta acestei organizatii este aceea de a informa un public cat mai larg, de a explica acestui public consecintele virusului imuno-deficitar si de promova masurile de protejare impotriva virusului.
Tiesto a realizat imnul anti-SIDA al campaniei realizate de Dance4life impreuna cu Maxi Jazz,unul dintre componentii trupei Faithless. La doar 5 zile de la lansarea single-ului, acesta a intrat direct pe locul 4 in top-urile din Olanda.

News
Biografie
Discografie
Versuri
Vezi video
Galerie foto

Dj Tiesto-Power Mix



Despre muzica si sentimente*

Muzica..Eu, una, nu’mi imaginez viata fara ea. Ma vezi mereu cu urechile astupate de casti, indiferent ca sunt la masa, la plimbare, in pat…Adorm si nu ma indur sa apas ‘Stop’. Unii, in special unele au inceput sa ma injure pentru asta .


Sunetele redau ceea ce simti, in versuri gasesti mereu raspunsurile. Asa consider eu ca se explica ‘regasirea’ in anumite melodii. Si inca nu ati auzit partea cea mai buna: Muzica nu tradeaza niciodata!..Asta o face sa fie mai presus de prieteni, iubiti etc… Un bun prieten imi spunea: ‘Muzica suna mai bine cand esti trist‘. Suna bine intotdeauna daca stii sa o ’asortezi’ cu starea ta de spirit. Sa asculti melodii lente in momentele de exuberanta enerveaza, iar cele vesele nu vor ameliora tristetea, nici nu o vor neutraliza..Ca si cum nu ai asculta deloc.


Se intampla sa asociezi melodii cu perioade din viata…Iar reascultarea sa presupuna reinvierea unor amintiri..Fie ele placute sau dureroase. Unele versuri reusesc sa iti smulga lacrimi, sau zambete.Cat despre melodia preferata..nu cred ca se poate stabili la nicio persoana. Depinde foarte mult de mood.


Doamne, cat o iubesc!

Notice*: Nu am vorbit pentru manelari, indivizi care asculta la nimereala ca e sau ca sa isi arate ‘coolness-ul’, nu ca ar intelege ei ce inseamna ce ’se canta’. Daca va simtiti, va sfatuiesc sa nu cititi ce scrie mai sus. V’ati pierde timpul. Pe bune.


Sursa: blueheart20

20 de citate celebre despre muzica

`Muzica ofera un suflet universului, aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui`.Platon`Nu imi place omul caruia nu ii place muzica. Nu este inventia noastra: este un dar din partea lui Dumnezeu. O asez alaturi de teologie. Satan uraste muzica: stie ca ne vindeca de tot ceea ce este rau.`Martin Luther`Cu totii avem idoli. Cantati ca oricare dintre ei, insa incercati sa fiti voi insiva cand faceti asta`.B.B. King`Fara Elvis, nici unul dintre noi nu ar fi reusit`Buddy Holly`Daca muzica este hrana dragostei, canta. Dati-mi din plin...`William Shakespeare`Nu stiu nimic despre muzica. La nivelul meu, nici nu trebuie`Elvis Presley`Exista mai multe piese de dragoste decat orice altceva. Daca melodiile ne-ar putea determina, ne-am iubii cu totii`.Frank Zappa`Muzica este spirituala. Industria muzicala - nu`.Van Morrison`Un compozitor bun nu imita; fura.`Igor Stravinsky`Exista doua feluri de muzica: buna si rea. Eu o cant pe cea buna`Louis Armstrong`Toata muzica buna a fost deja compusa de oameni cu peruci`Frank Zappa`Muzica apartine tuturor. Doar casele de discuri cred ca oamenii o detin`John Lennon`Muzica este o revelatie mai mare decat toata intelepciunea si filozofia. Muzica este solul in care spiritul traieste, gandeste si creaza`Ludwig van Beethoven
`Mi-a venit prin intuitie, iar muzica a fost forta din spatele acelei intuitii. Descoperirea mea a fost rezultatul perceptiei muzicale` (atunci cand a fost intrebat despre teoria relativitatii)Albert Einstein`Nu ai nevoie de creier ca sa asculti muzica`Luciano Pavarotti`Te sfatuiesc sa tii capul plecat, evita drogurile, canta in fiecare zi si iesi inaintea altor oameni. Ei au nevoie sa te asculte si tu ai nevoie sa te asculte.`James Taylor`Cred ca muzica insasi poate vindeca. Este o expresie exploziva a umanitatii. Este ceva ce ne atinge pe toti. Indiferent de cultura din care provii, cu toii iubim muzica`.Billy Joel`Prea multe partituri muzicale se termina cu mult dupa sfarsitul lor.`Igor Stravinsky`Cred ca fanii mei ma vor urma – indiferent de muzica. Adevaratii muzicieni si adevaratii fani raman impreuna pentru mult timp`Bonnie Raitt`Nimic nu desparte generatiile mai mult decat muzica. La varsta de 8-9 ani, un copil dezvolta o adevarata pasiune pentru propria muzica - mai puternica decat pasiunea pentru hainele ciudate.`Bill Cosby


Sursa: BestMusic
 
© partyano | Designed by PartYano.